RFSU:s sexmonopol är förödande för svensk mångfald

Sverige är ett fantastiskt land. Den fria debatten styrs av politisk korrekthet och alla samhällsproblem ska lösas med sex. Således vill jämställdhetsminister Nyamko Sabuni öronmärka tio miljoner till skolornas sexualundervisning för att motverka allt från rasism till mobbing till våldtäkter – och naturligtvis är det lobbyorganisationen RFSU som ska stå för undervisningen.

För det vet väl alla att RFSU är en suverän myndighet i den här frågan och att de skapat ett fantastiskt sexuellt klimat i det här landet under de decennier de styrt sexualundervisning och sexualmoral. Färre fall av könssjukdomar, färre tonårsaborter, färre fall av sexuellt tvång – eller?

Nej. Det är faktiskt precis tvärtom. Könssjukdomarna sprids som aldrig förr, och tonårsaborterna fortsätter ligga på en skrämmande hög nivå. Våldtäkt och sexuellt tvång är vardagsmat och som grädden på moset tycks svenska barn och ungdomar må sämre för varje år.

Är det ingen av Sveriges politiker och myndighetspersoner som kan se ett samband mellan detta och den sexualmoral som RFSU tvingar på våra barn? För det är ju det det handlar om. RFSU:s sexualsyn är varken objektiv eller vetenskapligt belagd utan högst personlig, och med tanke på föreningens påfallande snäva medlemstal – ca 2500 – representerar man med största sannolikhet en sexualsyn som en iögonenfallande majoritet av svenska folket inte delar.

Att man då tilldelas otaliga skattemiljoner för att undervisa svenska barn och ungdomar om sin egen sexualmoral är ungefär lika vettigt som att ge Katolska kyrkan bidrag för att ta hand om skolornas religionsundervisning. Undervisningen blir enögd, subjektiv och utan förankring i den mångfald som svenska elever har rätt att kräva.

Det här borde vara självklart för alla tänkande människor. RFSU: s sexmonopol borde dryftas i kritiska debattartiklar och granskande reportage i varenda seriös nyhetstidning. Men när det kommer till sex sätts skygglapparna på. Och alla som vågar kritisera det snedvridna sexmonopolet kategoriseras som högerkristna reaktionärer eller något annat som kan verka riktigt nedsättande.

En liten organisation med ett par tusen medlemmar har alltså lyckats med konststycket att få inte bara myndighetsstatus utan dessutom monopol på vad som är rätt och fel. Inte illa! För dem själva, vill säga. För den svenska mångfalden är det dock minst sagt förödande.

Bitte Assarmo

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s